Μαγικό χαλί – Μαγικό ταξίδι, ΙΡΑΝ 2013

 Δημήτρης Παπαντωνίου, Κυριάκος Αχυρόπουλος

 

Σήμερα εγκαινιάζουμε αυτό το θέμα που σκοπό θα έχει την ενημέρωση για την προετοιμασία, τα νέα της παρέας  κατά την διάρκεια του οδοιπορικού καθώς και τις εντυπώσεις μετά την αποπεράτωση του.

Καταρχάς να σας συστηθώ. Είμαι ο Δημήτρης (gralistas) εθισμένος στα ταξίδια εδώ και κάποια χρόνια και με συντροφιά -εκτός από την μηχανή – τον αδερφό μου Αντώνη – ο οποίος γεννήθηκε αγκαλιά με μια μηχανή και παρά της φιλότιμες προσπάθειες της μάνας μας να του την πάρει δεν τα έχει καταφέρει ακόμη – προσπαθούμε να εξερευνήσουμε όμορφα μέρη ανά την υφήλιο. Στόχος και σκοπός μας είναι κάθε φορά που επιστρέφουμε από κάποιο οδοιπορικό να έχουμε βρει την γαληνή στην ψυχή μας έτσι ώστε να πάρουμε δύναμη για τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Η αλήθεια είναι ότι πάντα το καταφέρνουμε…

13361141971

Έχουμε καταφέρει να εξερευνήσουμε αρκετές χώρες και μέσα από την συγγραφή των οδοιπορικών να μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας καθώς και πληροφορίες που θα βοηθήσουν κάποιους φίλους που θα θέλουν να επισκεφτούν κάποια από τα μέρη που έχουμε περάσει. Τα οδοιπορικά μας – μερικά από τα οποία υπάρχουν στο υπέροχο ταξιδιωτικό site που μας φιλοξενεί- ήταν στα Δυτικά Βαλκάνια το 2008 (Σκόπια- Αλβανία- Μαυροβούνιο- Κροατία- Βοσνία- Σλοβενία- Ιταλία), Γαλλικές Άλπεις το 2009 (Ιταλία- Γαλλία), Τουρκία το 20010, Βόρειο Ακρωτήρι το 2011, Βουλγαρία και Ρουμανία το 2012. Ο Αντώνης βέβαια έχει πάει και αλλά ταξίδια όπως Γιβραλτάρ, Ισπανία, Ξανά Βόρειο Ακρωτήρι (ποτέ δεν φτάνει μια φορά), Πυρηναία.

Φέτος λοιπόν –για να μπούμε και στο λόγο που άνοιξε αυτό το θέμα- η επιθυμία μας είναι να πάμε στο «διαφορετικό» Ιράν…

Οι λόγοι πολλοί ,που θα τους πούμε σε κάποιο άλλο post. Ελπίζουμε όλα να πάνε και να καταφέρουμε να ξεκινήσουμε…

Μαζί στην παρέα θα είναι και ο Κυριάκος (θα κάνει και χρέη bodyguard με τον όγκο που έχει) ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει πάθει ταξιδιωτική παράνοια…

Μέχρι τότε  θα προσπαθούμε να ενημερώνουμε με κάποια post σε αυτό το θέμα για την προετοιμασία του οδοιπορικού…

Αν όλα πάνε καλά την Τετάρτη 17 Απριλίου ξεκινάμε και επιστρέφουμε ανήμερα το Πάσχα…

Ο Θεός μαζί μας.

Καλό σας βράδυ…

Κατηγορίες: Ασία, Ιράν, Ταξίδι  Ετικέτες: ,
Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσω RSS 2.0 feed. Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση, ή trackback από το δικό σας site.
10 Σχόλια

Το σχόλιο σας