Σπάει η σιγή

Η σιγή που είχε επικρατήσει τους τελευταίους μήνες στην ιστοσελίδα του Moto Adventures επιτέλους σπάει. Οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις σε συνδυασμό με την «εκδρομοφάγα» καθημερινότητα μας είχαν κρατήσει μακριά από οποιαδήποτε αξιοπρεπής μοτοβόλτα. Δεν πάψαμε όμως στιγμή να ονειρευόμαστε όμορφες διαδρομές και όμορφες εξορμήσεις.

Σταματάω την φλυαρία εδώ -έχω και ένα καράβι να προλάβω- και απλά αναφέρω το πρόγραμμα της εξόρμησης μας προς τα Ζαγοροχώρια:

<

p style=”text-align:justify;”>12/6: Αναχώρηση από Χανιά
13/6: Πειραιάς – Θήβα – Αράχωβα – Δελφοί – Ναύπακτο – Άρτα (στάση στο γιοφύρι για να τα πούμε με κάτι φίλους) – Κορονησία (τοποθεσία που μας σύστησε ο φίλος Κώστας και την οποία θα επισκεφτούμε εφόσον δεν έχουμε βγει εκτός χρονοδιαγράμματος) – Ιωάννινα και τέλος στο χωριό Κήπους όπου και έχουμε κλείσει κατάλυμα. Μέχρι την Θήβα θα οδηγήσει μαζί μας και ο Αλέξης Μπολάνης, συντάκτης του CounterSteer o οποίος όμως προτίμησε να επισκεφτεί την πίστα στις Σέρρες για το Ducati Weekend.
14/6: Περιήγηση στα δυτικά και κεντρικά Ζαγοροχώρια. Μερικά από τα χωριά που σκοπεύουμε να επισκεφτούμε είναι: Πάπιγκο, Μικρό Πάπιγκο, Μονοδένδρι, Βήκος, Βοβούσες, Αρίστη, Τσεπέλοβο κ.α.
15/6: Πεζοπορία η οποία θα αποφασιστεί σε συνεννόηση με τους ντόπιους
16/6: Κατηφορίζουμε προς Πειραιά μέσω Κατάρας – Μετέωρα – Άγραφα και επιβίβαση στο καράβι της ΑΝΕΚ για Χανιά

Περισσότερα μόλις επιστρέψουμε.

Καλό μας ταξίδι…

Κατηγορίες: Ελλάδα, Ταξίδι  Ετικέτες: ,
Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσω RSS 2.0 feed. Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση, ή trackback από το δικό σας site.
2 Σχόλια

Το σχόλιο σας