Περιπλανώμενες σκιές την Κρήτη τριγυρίζουν

Δεν έχουν περάσει πολλά εικοσιτετράωρα από τότε που επιστρέψαμε από τον γύρο της Κρήτης. Διόμισυ ημέρες ήταν αρκετές για να μας διατηρήσουν σε ένα ταξίδι που θα διαρκέσει πολύ περισσότερο στο μυαλό μας. Οι εικόνες εκπληκτικές και τα συναισθήματα μοναδικά.

Μετά την επιστροφή μας στις “βάσεις μας” και τα “άνετα” σπίτια μας οι σκέψεις που πλημύρισαν το μυαλό μας ήταν πολλές. Ακόμα και ο Γιώργος που λίγες μέρες πριν είχε επισκεφτεί για πρώτη φορά την πίστα των Σερρών είπε: “Αυτό το ταξίδι επισκίασε ακόμα και την παρθενική μου είσοδο στην πίστα… ήταν μοναδικό”.

Κατηγορίες: Ελλάδα, Ταξίδι  Ετικέτες: ,
Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσω RSS 2.0 feed. Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση, ή trackback από το δικό σας site.
2 Σχόλια
  1. Dionisios says:

    Είδα το post σας εδώ και στο άλλο blog. Περιμένω πώς και πώς να διαβάσω όλη την ιστορία. Θα είναι η ίδια και στα δύο blog; Θα ήταν τέλειο αν ήταν κάπως διαφοροποιημένη ή αν είχε άλλες φωτογραφίες το ένα από το άλλο.

  2. Madv says:

    Την ιστορία κάτσαμε και την γράψαμε όλοι μαζί και μάλλον θα είναι η ίδια. Σίγουρα πάντως θα υπάρχουν διαφορετικές φωτογραφίες καθώς εκεί αποφασίζει ο εκάστοτε διαχειριστής του blog.

Το σχόλιο σας