Άγνωστες μυρωδιές της Ανατολής


Κοιτάζω την παρκαρισμένη μοτοσυκλέτα μου εδώ και ώρα, και νιώθω ότι μου κλείνει το μάτι με υπονοούμενο: «Άντε ακόμα εδώ είσαι φέτος; Δεν θα με πας πουθενά;». Αργήσαμε ναι, αλλά τα καλύτερα τα κρατήσαμε για το τέλος του ημερολογιακού καλοκαιριού. Η πυξίδα μας δείχνει ανατολή, σε χώρες που οι ρόδες μας δεν έχουν κυλήσει μέχρι τώρα. Γεωργία, Αρμενία και λίγο από Τουρκία. Η παρέα αναβαθμισμένη. Σμίξαμε -που λέμε στην Κρήτη- με τα κοπέλια από το MotoRiders Club και μετά από δεκάδες τσικουδιές πήραμε την σοφή απόφαση να κάνουμε ένα ταξιδάκι παρέα.

Άγνωστες μυρωδιές της Ανατολής

Σήμερα λοιπόν αναχωρώ παρέα με την Νατάσα από τα Χανιά και αύριο θα σμίξoυμε με τους ρέστους -Μανώλη, Γιώργο και Στράτο- στον Πειραιά για να συνεχίσουμε την κρουαζιέρα μας μέχρι την Χίο.

Στον παρακάτω χάρτη θα μπορείτε να παρακολουθείτε ζωντανά ανταποκρίσεις από το ταξίδι μας, μέσω της εφαρμογής του live trip traveler.

Και εδώ σε μεγαλύτερη ανάλυση.

Καλό μας ταξίδι λοιπόν!

Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσω RSS 2.0 feed. Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση, ή trackback από το δικό σας site.
8 Σχόλια

Το σχόλιο σας