Το νέο μας στέκι…


Μεγαλώσαμε -όχι ηλικιακά, εκεί παραμένουμε πάντα παιδιά- και έπρεπε να μετακομίσουμε. Έτσι λοιπόν παρέα με τους Νίκο, Δημήτρη, Μερκούρη, Κώστα και υπό τις οδηγίες του Ιάκωβου (ο οποίος έχει άριστη εμπειρία από μετακομίσεις) μεταφέραμε ότι υπήρχε στο παλιό blog στο νέο μας χώρο. Ένα χώρο πιο ζεστό -ελπίζουμε-, με περισσότερες δυνατότητες αλλά και περισσότερες ανάγκες.

Και μιας και πιάσαμε τις δυνατότητες ας προσπαθήσουμε να σας εντυπωσιάσουμε με τα νέα καλούδια:
– Μετά από ν ώρες στο photoshop καταλήξαμε σε αυτό που ελπίζω να παρατηρήσατε
– Μεγαλύτερες φωτογραφίες για να μην βγάζετε πια τα μάτια σας
– Όλες οι φωτογραφίες πανόραμα ανοίγουν σε pop up παράθυρο άμα κλικάρεις πάνω τους
– Μετάφραση από το γούγλη, φαστ εντ φιούριους
– Ακολουθώντας το ρεύμα της εποχής προσθέσαμε Facebook, Twitter και RSS Feed και άλλα social icons, εύκολα και γρήγορα

Στο μέλλον:
– Google maps σε όλα τα ταξιδιωτικά (για την ώρα έχουν τα πιο πρόσφατα μόνο)
– Μετάφραση στα αγγλικά (ζητείται ακόμα εθελοντής)
– Ενημέρωση παλαιότερων ταξιδιωτικών με ποιοτικά καλύτερες φωτογραφίες (η περισσότερη δουλειά έχει ήδη γίνει, 2-3 ταξιδιωτικά έχουν μείνει)

Μετακόμιση χωρίς ζημιές γίνεται; Δε γίνεται.
– Έτσι και εμείς δεν μπορέσαμε να μεταφέρουμε όσους είχαν εγγραφεί στο παλιό σάιτ για να δέχονται ενημερώσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email). Όσοι επιθυμούν μπορούν να ξαναεγγραφούν (κάπου στην αριστερή μπάρα είναι η εγγραφή… εκεί την άφησα τουλάχιστον, αν την κοπάνησε κακό δικό της)
– Επίσης δεν μπορέσαμε να μεταφέρουμε την βαθμολογία που είχε κάθε ταξιδιωτικό από τους δικούς σας ψήφους (μικρό το κακό). Τοποθετήσαμε δοκιμαστικά ένα νέο σύστημα αξιολόγησης και αν μας αρέσουν οι ψήφοι σας θα το κρατήσουμε 😉

Λόγω του μεγάλου όγκου των δεδομένων που είχαμε να μεταφέρουμε και λόγω του ότι όλα τα ταξιδιωτικά τροποποιήθηκαν ελαφρός ως βαρέως για να ταιριάζουν στο νέο μας σάιτ, και τέλος λόγω του ότι τα μάτια μας κάποια στιγμή άρχισαν να κάνουν πουλάκια, γαλοπούλες, κοκοράκια και λοιπά πτηνά… πολύ πιθανόν να συναντήσετε κάτι που να μας ξέφυγε (ελπίζω όχι καμιά γυμνή φωτογραφία του Μερκούρη). Αν λοιπόν πέσει στην αντίληψη σας, θα σας παρακαλέσουμε να μας το αναφέρετε άμεσα και εμείς θα το διορθώσουμε μέσα στα επόμενα 100 χρόνια (φημιζόμαστε για την άμεση ανταπόκριση μας).

Επίσης αν έχετε κάτι να προτείνετε το οποίο μπορεί να προστεθεί στο νέο μας σάιτ, ρίξτε το ελεύθερα και εμείς θα το περάσουμε με δημοκρατικές διαδικασίες από την επόμενη Γενική Μοτοσυκλετιστική Συνέλευση η οποία γίνεται συνήθως υπό την επήρεια αλκοόλ, δια ταύτα πρόταση σας έχει πολλές πιθανότητες να περάσει…

Καλή μας αρχή δις λοιπόν και σας ξανακαλοσωρίζουμε στο νέο μας στέκι…

The Moto Adventures Team (τρομάρα μας)
www.motoadv.gr

Κατηγορίες: Διάφορα
Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσω RSS 2.0 feed. Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση, ή trackback από το δικό σας site.
11 Σχόλια

Το σχόλιο σας